Teamuitje Giethoorn - Zwartsluis - geweldig dagje uit met collega's

Bij dit geweldige teamuitje in Giethoorn & Zwartsluis is inbegrepen:

  • 2 Koffie/thee + appelgebak
  • Rondvaart van 2 uur
  • Koffietafel met groentesoep
  • 1 Uur bowlen + 1 consumptie (geen sterk alcoholische dranken)
  • Live cooking All you can eat

Prijs: € 79,50 p.p. voor groepen tussen de 10 en 20 personen.
Prijs: € 77,00 p.p. voor groepen boven de 20 personen.

De prijs van dit Teamuitje in Giethoorn arrangement is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Geweldig dagje uit - Teamuitje Giethoorn - Zwartsluis

Een ontspannen dagje uit met uw collega's, medewerkers of relaties met ons compleet verzorgde dagprogramma. De dag begint met een mooie rondvaart door het prachtige waterdorp Giethoorn. Na de rondvaart gaat u heerlijk lunchen. Even vrije tijd en dan vertrek naar Zwartsluis voor een uurtje bowlen  inclusief 1 consumptie. Na het bowlen neemt u deel aan live-cooking all you can eat in de Kombuijs.

Ontvangst in Giethoorn en rondvaart

10.00 uur Aankomst bij in Giethoorn het Venetië van 't Noorden waar u start met 2 koffie of thee met overheerlijk appelgebak van de banketbakker (met of zonder slagroom).

11.00 uur Een rondvaart van 2 uur door het bijzondere dorp Giethoorn met al z’n mooie bruggetjes, over het meer 't Bovenwijde en het natuurgebied De Wieden.

Koffietafel - bowlen - All you can eat

  13.15 uur Teruggekomen bij ons restaurant staat er een uitgebreide koffietafel voor u klaar met goed gevulde groentesoep, waarbij u onbeperkt koffie thee of melk kunt gebruiken.

  14.15 uur Een uurtje vrij te besteden, om de benen te strekken en eventueel één van de vele musea en/of de pottenbakkerij te bezichtigen.

  15.15 uur Vertrek uit Giethoorn naar Zwartsluis op (eigen gelegenheid) (± 12 km.) Voor het vervolgprogramma.

  16.00 uur Aangekomen in Zwartsluis gaat u een uurtje ontspannen bowlen onder het genot van een consumptie.

  17.30 uur Ter afsluiting van een enerverende dag geniet u na het bowlen in het restaurant in Zwartsluis van een live cooking all you can eat.

  19.30 uur Afsluiting

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Giethoorn Specialist

Algemeen

Ons restautant in Giethoorn is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor lunch of diner in het restaurant of op het ruime terras. We varen met 3 prachtige overdekte rondvaartboten , waarmee dorps- en natuurtochten worden gemaakt en beschikt over een groepsaccommodatie voor 10-20 personenen en is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse arrangementen.

Faciliteiten

Ons restaurant heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Ons restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

Direct achter het restaurant is een gratis gemeentelijke parkeerplaats met ruimte voor ca. 250 auto's en ca. 10 touringcars. Zomers hebben we o.a. barbecue-arrangementen op ons terras, terwijl 's-winters weer speciale winter-arrangementen met bijvoorbeeld (stamppot)bufetten, workshops, themafeesten etc. worden verzorgd. Wij verzorgen zowel dorps- als natuurtochten door Giethoorn en omgeving. Onze specialiteit is 2-uurs natuurtochten met (natuur)gids.

Ligging

U vindt ons restaurant aan de Hylkemaboulevard, we zijn met de auto bereikbaar en aan het water gelegen. Vanaf ons restaurant kunt u tevoet, op de fiets, per boot of TukTuk het dorp en omgeving gemakkelijk bezoeken. Alle bezienswaardigheden, musea, pottenbakkerij en galerieen bevinden zich op korte (loop)afstand. De rondvaartboten liggen direct voor ons restaurant, waarmee we schitterende dorps-en natuurtochten mee maken. Door de jaren heen is ons restaurant zich gaan specialiseren in het verzorgen van arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven in en rondom Giethoorn. Voor o.a. een familiefeest, bedrijfsuitje, workshops of themafeest, kunnen wij een leuk arrangement verzorgen, zowel passief als actief. U kunt het gehele jaar voor groepen bij ons terecht. Wij zijn dé Giethoorn Specialist.

Omgeving

Ons restaurant is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de kop van Overijssel is Giethoorn de grootste publiekstrekker, waar jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers komen.Wanneer er een ijsperiode komt, dan is Giethoorn en omgeving een schitterend decor voor de schaatsliefhebbers.Vlak bij Giethoorn bevinden zich o.a. de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Vestingstad Steenwijk. Meppel (14 km.), Zwolle (30 km.) bevinden zich op korte afstand.